Domů » Obálka, ktorá svoj obsah ochráni

Obálka, ktorá svoj obsah ochráni

Každý ste sa určite stretli so situáciou, kedy ste museli bežať na poštu a odoslať nejaký balík. Odosielanie balíkov vie niekedy potrápiť. Potrebujete mať poruke obálku, vypísať adresáta a kúpiť známku. A problém ešte len nastáva ak potrebujete odoslať krehký materiál, ktorý sa môže prepravou ľahko poškodiť. Práve preto vznikli bublinkové obálky. Bublinková obálka predstavuje klasickú obálku, ktorá má vo vnútornom priestore nalepenú bublinkovú fóliu. Bublinková fólia bola odjakživa využívaná na balenie krehkého materiálu pri preprave. Teraz to máte dva v jednom. Obálka je vhodná na prepravu krehkých materiálov, dokumentov či kníh. Obálky sú odolné a môžete sa spoľahnúť na ochranu obsahu, ktorý do nej zabalíte. Výhodou týchto obálok je, že sú vhodné ako na prepravu po Slovensku, tak aj na posielanie balíka do zahraničia, pretože vydržia aj dlhú prepravu a zlé zaobchádzanie.

obálka

Na 2packsk.sk nájdete rôzne druhy bublinkových obálok balené aj po väčších množstvách. Výhodou sú veľké balenia pre živnostníkov či firmy, ktoré bublinkové obálky využívajú každodenne na odosielanie svojho tovaru. Pre bežných jednotlivcov sú v ponuke aj zaujímavé moderné prevedenia. Obálka už nemusí byť len klasická biela. Na stránke 2packsk. sk môžete nájsť aj holografický či čierny matný povrch. Uzatváranie obálok je najčastejšie

bežné, na lepenie. Pre náročnejších je však v ponuke aj obálka zo zips uzatváraním, ktoré poskytuje rýchle a jednoduché otváranie.

obálka s papierom

Odosielanie krehkých a dôležitých materiálov, ktoré potrebujete doručiť v stopercentnom stave nebolo nikdy jednoduchšie. Vďaka bublinkovým obálkam sa teraz nemusíte báť odoslať ani cennú vec. Viete, že obsah zabalený vnútri bublinkovej obálky je vždy chránený voči poškodeniu a inými vonkajšími vplyvmi. Ak takúto obálku doma stále nemáte je načase si niekoľko kusov zaobstarať.